Ajuntament de SantCugat

Vols fer créixer la teva empresa?

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a participar en la 12a edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació.

Com podem ajudar a accelerar el creixement de la teva empresa?

  • Comercialització
  • Transformació digital
  • Organització i equip directiu
  • Internacionalització
  • Finançament

Aquí t’expliquem l'Accelera el Creixement en 2 minuts 

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA, una vegada ha estat seleccionada.

Queda només una setmana! et pots inscriure encara fins al 6 de juny

Més informació i inscripcions aquí

Programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat com a agent referent del teixit empresarial del territori.

 

 

Apunta’t a créixer!

 

Oficina d'Atenció a l'Empresa
oae@santcugat.cat
Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa, Formació i Comerç
AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

 

L’Ajuntament de Sant Cugat ha implantat un nou mètode de contractació pública, els Sistemes Dinàmics d’Adquisició (SDA).

Què és?

El Sistema Dinàmic d’Adquisició (SDA) és una modalitat de contractació que permet a l’Ajuntament l’adquisició d’obres, serveis i subministraments d’una manera transparent, àgil, accessible i obert a qualsevol professional i empresa interessada.

Nous SDA publicats:

  • Personal de vigilància i seguretat
  • Personal i serveis de suport en actes i esdeveniments

Aquests dos nous SDA estan en fase de presentació de sol·licituds de participació, és a dir estem cercant proveïdors/es d'aquests sectors per contractar a través de futures licitacions. 

Ben aviat també publicarem altres SDA: serveis per a la Brigada d’Obres,  consultoria i auditories,  impremta, publicitat, entre d’altres. 

Tens dubtes? Vine a la sessió informativa! T'explicarem tot el què has de saber per participar i homologar-te: dimecres 31 de maig a les 9:15 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Us hi esperem!