Tens dubtes sobre l’entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) de Sant Cugat?

El proper dilluns 26 d’abril a les 16h farem una sessió informativa virtual al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Cugat http://bit.ly/3mZOTHA

També ens pots fer arribar les teves preguntes a mobilitat@santcugat.cat

T’hi esperem!

 

Oficina de Participació Ciutadana

Reempresa: l'alternativa a la creació d'empreses

És 7 vegades més fàcil reemprendre una empresa que crear-la des de zero. Aprèn com amb Reempresa!

 Què aprendràs?

En aquesta activitat t’explicarem què has de tenir en compte per comprar una empresa: 

  • El Procés de Reempresa. T’explicarem els diferents passos que seguim per comprar una empresa: Des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda.
  • El nostre Marketplace. T’explicarem com gestionem els anuncis d’empreses a la venda que publiquem a la pàgina web de Reempresa.

A la sessió es poden inscriure també persones interessades que no estiguin donades d'alta a Reempresa.

Inscripcions AQUÍ

Horari: Dimecres, 24 de febrer de 10.00 a 11.00h (online)

Però, què és Reempresa?

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. En la majoria de pimes, i en totes les empreses personals, aquest procés significa l’assumpció de les tasques de direcció i gestió per part de la persona reemprenedora.

AJUNTAMENT DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

19 de novembre de 2020 - Publicació al TOT Sant Cugat en paper i on line el reportatge sobre els coworkings de Sant Cugat i vídeo realitzat per Tot Media.

GLORIA Margenat
Con muchas ganas de potenciar y crear sinnergias a nuestro coworkers con la colaboración del Ajuntament de Sant Cugat, dando a conocer y creando herramientas públicas y colaborativas entre los Coworkings. Coworking Sant Cugat queremos agradecer al Ajuntament de Sant Cugat vuestro apoyo.

 

 

Tonight we've launched our first white label App, Coworking Sant Cugat. you can find it on iOS & Good Play stores!

Proud! we've launched our first white label App, Coworking Sant Cugat. you can find it on iOS & Good Play stores! Proud!