QUI SOM

Sinergia Coworking és un espai de nexe per a professionals dels sectors del comerç internacional, informàtica, prevenció, etc. A Sant Cugat, situat a la zona de Torreblanca i devant del Parc de la Pollancreda. Pensat per emprenedors, professionals i empreses de Sant Cugat i comarca.

 

Un lloc on portar a terme networking, establir sinèrgies i desenvolupar el teu negoci rodejat de professionals de diferents sectors i en la millor zona de negocis de Sant Cugat, en un edifici exclusiu empresarial al costat de tot tipus de serveis. Un espai de representació i de referència pel futur de la nostra ciutat.

 

Punt de trobada per empreses i professionals independents, així com associacions i col.lectius que necessitin una seu física i un espai en un entorn agradable i adaptat que cobreixi les seves necessitats.

 

Per què coworking?

Compartir despeses: compartir oficina és una manera intel.ligent de compartir despeses. No cal pagar tota una oficina si només necessites una taula i un espai on reunir-te.

 

Canviar d'aires: treballar a casa a vegades pot resultar poc eficient i crear una sensació d'aïllament.

 

Compartir sinèrgies: en un centre de coworking sempre trobaràs algun professional amb el qual poder compartir experiències laborals i de vida.

 

 

LA NOSTRA HISTÒRIA

Des del 2016 oferim els nostres serveis de coworking a Sant Cugat. Sinergia Coworking és un centre de coworking tecnològic i innovador on podràs gaudir de taula fixa amb internet alta velocitat i sala de reunions inclosa a la tarifa, així com recolzament en tots els aspectes que puguis requerir.

 

Dins dels nostres serveis oferim la domiciliació fiscal inclosa a la tarifa on pots ubicar la seu de la teva empresa a nivell fiscal en el nostre espai i disfrutar d'una adreça empresarial de prestigi. Una ubicació on rebre documents i paquets, així com els teus clients, proveïdors i col.laboradors.

 

Un punt clau de Sinergia Coworking és l'espai. Cada coworker disposa de la seva cadira ergonòmica separada del company com a mínim 2m en un espai total de 170 m2. Per nosaltres el benestar dels coworkers és prioritari.

 

On som?

El nostre centre està ubicat al barri de Torreblanca, devant del  Parc de la Pollancreda amb vistes a Collserola. La tranquilitat està garantida!

 

Hi pots accedir caminant, amb bicicleta o transport públic.  Pàrquing gratuït per a 500 vehicles a 10 min.

 

Si vols més informació envian's un e-mail a info@sinergiacoworking.com o bé omple el formulari de contacte del web.